Meer resultaten voor nagel

nagel

Ontstoken nagelriem paronychium en ingegroeide nagel Gezondheid en wetenschap.
De chronische vorm komt vooral voor bij mensen die beroepshalve veel in contact komen met water, en bij kinderen die op de vingertjes zuigen. Bij een ingegroeide nagel groeit de rand van de nagel in het weefsel van de vinger of de teen.
Wat nagels verklappen over je gezondheid Dokterdokter.nl.
Wanneer de broosheid samengaat met een gelige kleur ligt een schimmelinfectie meer voor de hand. Een rode en opgezette huid rond de nagel wijst op een ontsteking van de nagelrand. In zeldzame gevallen is er meer aan de hand zoals de reumatische aandoening lupus erythematodes. Donkere lijnen onder de nagels. Wanneer donkere banden onder de nagel zichtbaar worden moet hier zo snel mogelijk naar worden gekeken. Soms worden deze veroorzaakt door huidkanker. Donkere vlekken ontstaan bijvoorbeeld ook door een stoot tegen een voorwerp of te krappe schoenen. Meestal is nagelbijten niet meer dan een vervelende gewoonte maar het wordt ook wel gelinkt aan een obsessief-compulsieve stoornis ofwel dwangstoornis.
Nagel-patellasyndroom erfelijkheid.nl.
Brochure Erfelijkheid en Nierziekten NVN en Nierstichting. Bij nagel-patella syndroom ontstaan soms nierproblemen. Nail Patella Syndroom NPS. Nail Patella Syndrome Worldwide. Meer informatie voor artsen. Nagel patella syndroom medische informatie en advies. Ernie Bongers klinisch geneticus UMCN 28 sept. Kent u beeldmateriaal over deze ziekte? Stuur ons dan een mail met de link naar de website. Radboud Centrum voor Zeldzame Nierziekten Radboudumc. Expertisecentrum voor Aanlegstoornissen van het Skelet UMC Utrecht. Marloes Brouns-van Engelen medisch bioloog. dr.Laura van Dussen arts medisch redacteur Petra Haak-Bloem informatiespecialist en Mies Wits-Douw publieksvoorlichter. ma 2 dec 2013.
Eric is zot van biljarten, maar dat is niet zonder gevaar: Het Belang van Limburg. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. next. prev. share. twitter. video.
Probleem: biljarten deed pijn aan de handen, omdat er een nagel onder het laken stak. Meer over Voor u opgelost. Chauffeur Flixbus vond dat we onze koersfietsen in Parijs moesten laten staan. Novasol heeft onze centen maar wij en verhuurder woning krijgen niets terug.
nagel Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: nagel DE nagel ES nagel FR. Definities op Encyclo.nl: Nagel 24x. Vertalingen nagel NLEN. 1 hard deel aan de bovenkant van je vingers en tenen nail.
GAMMA Nagels spijkers kopen?
Heeft ribbels waarmee de nagel zich vasthecht in beton. Plintnagel is een veelgebruikte betonnagel. Van roestvrij staal. Geschikt voor geschilderde of gestucte gipsblokken muren nagel roest niet. Om veerankers mee vast te zetten in gipsblokken of cellenbetonblokken. Gipsplaatsnagel, ribnagel of gedraaide nagel.
Nagel Wiktionary.
Proper noun edit. Menschlicher Nagel human nail 1. Nägel eines Elefanten Nails of an elephant. From Middle High German nagel, from Old High German nagal, from Proto-Germanic naglaz. IPA key: /nal/, nal. Nagel m genitive Nagels, plural Nägel, diminutive Nägelchen n.
Nagel Erholungsort im Fichtelgebirge.
Nagel Antiek Art 2dehands.be.
30 maart 2019 1233: Hasselt Kuringen. Nagel Vollenda 68 vouw fototoestel 11. Dit is een origineel Nagel Vollenda 68 vouw fototoestel met zijn pouch gemaakt in de jaren 30 serieuze biedingen AUB Verzending voor België pe. 10 maart 2019 1547: Dilbeek.

Contacteer ons

++ canon ++
++ sieraden ++
++ nagel ++
++ galaxy ++
++ vps ++
++ camera ++
++ cartridges ++
++ tweedehands ++