Resultaten voor horeca

horeca

Horeca Gemeente Heemskerk.
Wilt u ruimere sluitingstijden voor uw horecabedrijf? In geval van bijzondere gelegenheden kan er een ontheffing verleend worden voor langere openstelling op grond van de Algemene plaatselijke verordening Apv. Wilt of heeft u voor een horecazaak een terras en eventuele terrasschermen?
Stichting Horeca Onderwijs SHO.
Dé opleider voor de Horeca sinds 1983. Dé grootste erkende opleider en adviseur op het gebied van horeca en bedrijfsveiligheid. Ruim 30.000 cursisten volgen jaarlijks één of meerdere van onze praktijkgerichte cursussen en/of Incompany trainingen. Direct inschrijven Meer over SHO.
Iets met Horeca ROC Mondriaan. Hamburger. Close icon. Fill 5. Close icon.
Welke richting past het beste bij jou? Roy van de Bos, een student van de School voor Horeca en Facilitaire dienstverlening, heeft een goede tip: Kies" horeca alleen als je het echt wil gaan doen en je het mensen graag naar de zin maakt.
De Horeca Kassa voor Eenvoudig en Snel Afrekenen Twelve.
Zo is Twelve. Waarom hebben wij de beste oplossing voor de horeca? Als je zelf in de horeca geen ingewikkelde kaart hebt, waarom zou je het je personeel dan wel lastig maken? Door de gebruiksvriendelijkheid van de betaaloplossingen van Twelve kan elk personeelslid direct zelfstandig aan de slag.
Horeca vacatures YoungCapital.
Horeca medewerker vacatures 143. Vacatures cateringmedewerker 90. Er zijn 180 horeca vacatures gevonden. De horeca is een van de leukste sectoren om in te werken! We hebben horeca vacatures voor barmannen en vrouwen, cateringmedewerkers, obers en serveersters, en ga zo maar door.
Horeca drukwerk bestellen Drukzo.
Gepersonaliseerde bekers kunnen worden gebruikt als decor of voor feestspellen. Er zijn echt geen grenzen aan hoe je al deze producten kunt gebruiken. Afgezien van de gebruikelijke placemats en onderzetters, bevat het afdrukken van horeca producten ook producten voor afhaalrestaurants.
Manager/ondernemer horeca Friesland College.
Wat houdt het beroep in? Als manager of ondernemer in de horeca ben jij direct betrokken bij het succes van het restaurant, hotel of café waar je werkt. Of waar je eigenaar van bent. Een horecabedrijf runnen is een constante uitdaging.
Horeca Ruime keuze uit menu's' Fundustry Events.
Op 8 verschillende centrale locaties. Horeca opties voor elke gelegenheid. Ook op maat samen te stellen. Bij Fundustry Events hebben we horeca mogelijkheden voor elke gelegenheid. Of het nou gaat om een snelle tosti of een uitgebreide BBQ, de mogelijkheden zijn onbeperkt!
Horeca Gemeente Deventer.
Gemeente, politie en horeca doen er veel aan om problemen te voorkomen of aan te pakken. Dat gebeurt onder andere aan de hand van de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan. Onderdelen hiervan zijn bijvoorbeeld een maandelijks overleg tussen horeca, politie en gemeente over de uitgaansproblematiek en duidelijke huisregels in de horecabedrijven.

Contacteer ons

++ robot ++
++ iphone ++
++ horeca ++
++ samsung ++
++ led ++
++ speed ++
++ in ++