Resultaten voor automaat

automaat

Automaat.
Als je slaagt voor het rijexamen van het CBR in een automaat, zal je hiervan ook een aantekening terugzien op je rijbewijs code 78. Een gevolg hiervan is dat je alleen gerechtigd bent om te rijden in een automaat. Je mag dus niet in een handgeschakelde auto rijden.
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Je hebt gezocht op het woord: automaat. autom aa t de; m; meervoud: automaten 1 toestel dat door het inwerpen van een munt of het insteken van een pinpas een bep. hoeveelheid van een artikel aflevert of bep.
Bekijk de Renault MEGANE Estate met zuinige automaat.
Laat je verleiden door de prachtige lijnvoering, die zowel soepel, sportief, zakelijk als strak is. Het is nu tijd voor een proefrit in de MEGANE Estate automaat. Kies jij voor de Renault MEGANE Estate automaat? Bekijk dan de vele, handige accessoires.
Occasions met Automaat Segerink Wolbers.
Bouwjaar: 05-2017 60926 Km Diesel. RENAULT CAPTUR TCE 120 INTENS EDC AUTOMAAT NL-AUTO. Bouwjaar: 06-2018 17125 Km Benzine. RENAULT CAPTUR TCE 120 INTENS EDC AUTOMAAT NL-AUTO Copy. Bouwjaar: 06-2018 17125 Km Benzine. RENAULT CAPTUR TCE 150 EDC INTENS NL-AUTO DEMO.
automaat WikiWoordenboek.
Zie Wikipedia voor meer informatie. automaat" in: Sijs, Nicoline van der, Chronologisch woordenboek. De ouderdom en herkomst van onze woorden en betekenissen, 2e druk, Amsterdam / Antwerpen: Veen, 2002; op website dbnl.org; ISBN 90 204 2045 3. automaat op website: Etymologiebank.nl.
Automaat Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Automaat of met Automaat in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Automaat inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Automaat en verwijzingen daarnaartoe.
Automaat Saris4x4.
De conventionele automaat telt net als een handbak een aantal vaste versnellingen waartussen geschakeld kan worden. Een automaat schakelt door koppelingen met bepaalde assen te verbinden. Deze assen zijn bevestigd op een zogenaamd planetair tandwielstelsel, iedere as heeft daarin een andere overbrenging.
Dit gebeurt er wanneer je een auto met automaat bij 100 km/u in zijn achteruit zet Auto AD.nl. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Play. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijle
Een automaat bij 100 km/u in zijn achteruit zetten is niet slim, zo blijkt. Dit gebeurt er wanneer je een auto met automaat bij 100 km/u in zijn achteruit zet. Een handgeschakelde auto met 100 km/u in zijn achteruit zetten is niet goed, zo weten we uit deze video.
Automaat Het Verkeerscollege.
Daarom kan les in een automaat de juiste oplossing zijn als je moeite hebt met autorijden., of als je eigenlijk niet zo goed durft. Als je examen doet in een automaat.: mag je na je rij-examen ook alleen in een automaat rijden.

Contacteer ons

++ rijschool ++
++ piercing ++
++ lamp ++
++ etos ++
++ antwerpen ++
++ webshops ++
++ schoonmaak vacatures enschede ++
++ automaat ++